Kantine og Catering
Lunsj og serveringsløsning for små og mellomstor bedrifter
Egen kantine har tidligere vært forbehold store bedrifter med mange ansatte og gode kjøkkenfasiliteter. Vi har spesialisert oss på serveringsløsninger for bedrifter fra 10 til 80 ansatte.
Vi sørger for rekruttering, bemanning, opplæring og vikarer ved sykdom og ferier. Vi kjøper inn og forvalter matvarene på vegne kunde etter avtalte budsjette
Servicemedarbeider med intern matfaglig opplæring. Bemanningsbehov til anretning, servering og opprydding baseres på vareutvalg, utstyr og antall gjester.
- 2 – 3 typer brød
- 1 – 2 typer knekkebrød
- 2- 3 typer syltetøy
- 3 – 5 typer kjøttpålegg
- 2 – 3 typer ost
- 1 – 2 typer fisk
- 1 – 2 typer egg
Tilbehør som agurk, tomat, paprika, sylteagurk, rødbeter, majones, remulade
- 2 typer melk
- 2 typer juice
- Kaffe
- Te
- 1 – 2 Varmrett
- 1 – 2 Supper
Møtemat produseres på vårt restaurantkjøkken i leveres til våre kunder. Vi leverer smørbrød, snitter, rundstykker og baguetter.
Vafler eller Kaker hver fredag
Har du noen spørsmål eller behøver du mer informasjon?