Kantine og catering

Lunsj og serveringsløsning for små og mellomstor bedrifter

Egen kantine har tidligere vært forbehold store bedrifter med mange ansatte og gode kjøkkenfasiliteter. Vi har spesialisert oss på serveringsløsninger for bedrifter fra 10 til 80 ansatte.

Vi sørger for rekruttering, bemanning, opplæring og vikarer ved sykdom og ferier. Vi kjøper inn og forvalter matvarene på vegne kunde etter avtalte budsjette

Bemanning

Servicemedarbeider med intern matfaglig opplæring. Bemanningsbehov til anretning, servering og opprydding baseres på vareutvalg, utstyr og antall gjester.

Brød & pålegg

2 – 3 typer brød.
1 – 2 typer knekkebrød.
2- 3 typer syltetøy.
3 – 5 typer kjøttpålegg.
2 – 3 typer ost.
1 – 2 typer fisk.
1 – 2 typer egg.

Drikke

2 typer melk
2 typer juice
Kaffe
Te

Varmmat

1 – 2 Varmrett
1 – 2 Supper

Møtemat

Møtemat produseres på vårt restaurantkjøkken i leveres til våre kunder. Vi leverer smørbrød, snitter, rundstykker og baguetter.

Ferdagskos

Vafler eller Kaker hver fredag

Kontakt oss

Vi kan hjelpe deg med det meste innen renhold, mat servering og enkle vaktmester tjenester. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.