Egen kantine har tidligere vært forbehold store bedrifter med mange ansatte og gode kjøkkenfasiliteter. Vi har spesialisert oss på serveringsløsninger for bedrifter fra 10 til 80 ansatte.
Vi sørger for rekruttering, bemanning, opplæring og vikarer ved sykdom og ferier. Vi kjøper inn og forvalter matvarene på vegne kunde etter avtalte budsjette
Servicemedarbeider med intern matfaglig opplæring. Bemanningsbehov til anretning, servering og opprydding baseres på vareutvalg, utstyr og antall gjester.
2 – 3 typer brød.
1 – 2 typer knekkebrød.
2- 3 typer syltetøy.
3 – 5 typer kjøttpålegg.
2 – 3 typer ost.
1 – 2 typer fisk.
1 – 2 typer egg.
2 typer melk
2 typer juice
Kaffe
Te
1 – 2 Varmrett
1 – 2 Supper
Møtemat produseres på vårt restaurantkjøkken i leveres til våre kunder. Vi leverer smørbrød, snitter, rundstykker og baguetter.
Vafler eller Kaker hver fredag
Vi kan hjelpe deg med det meste innen renhold, mat servering og enkle vaktmester tjenester. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.
Firmaet ble etablert i 2003 av Jan Petter Andersen. Selskapet har motiverte medarbeidere, godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder er uløselig knyttet til hverandre.