Renhold og hygiene

RENHOLD & HYGENETJENESTER

Daglig renhold er fellesbetegnelse på renholdet som utføres jevnlig etter faste frekvenser gjennom hele året.  Romstørrelse, romtype og antall dager rengjøring per uke er de viktigste faktorer for beregning av pris og kvalitet.

Daglig renhold er en investering i et godt arbeidsmiljø, økt trivsel og redusert sykefravær.

Byggvask

All byggeaktivitet produserer støv og smuss. Byggrengjøring innbefatter grundig rengjøring og støvsanering av bygg før overlevering.

Fast vaskehjelp hjemme

Med fast vaskehjelp hjemme får du mer tid til familie og venner. La oss ta vasken så du kan gjøre andre ting

Gulvvedlikehold

Vi utfører det meste innen gulv, fra polering og glans, til oppskuring, boning og reetablering. Vi tar også fullstendig rens av teppe gulv.

Hovedrengjøring

Dette er oppgaver som ikke utføres i daglig renhold. Det gjelder områder som vask av vegger og tak, innvendig vinduspuss, lysarmatur, radiatorer og andre vanskelig tilgjengelige områder.

Matteservice

Vi leverer og skifter dørmatter som stopper skitt og søle fra å komme seg videre inne i lokalene dine. Mattene finns i ulike kvaliteter, med og uten logo.

Sanitærservice

Innkjøp og påfyll av toalettpapir, håndtørkepapir, håndsåpe og poser til bindbeholdere. Montering av dispensere til toalett, tørkepapir og såpe.

Kontakt oss

Vi kan hjelpe deg med det meste innen renhold, mat servering og enkle vaktmester tjenester. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.