Renhold og Hygiene - Velkommen til Vipada Renhold As
311
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-311,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

RENHOLD & HYGENETJENESTER

Daglig renhold er fellesbetegnelse på renholdet som utføres jevnlig etter faste frekvenser gjennom hele året.  Romstørrelse, romtype og antall dager rengjøring per uke er de viktigste faktorer for beregning av pris og kvalitet.

Daglig renhold er en investering i et godt arbeidsmiljø, økt trivsel og redusert sykefravær.

 

Byggvask

All byggeaktivitet produserer støv og smuss. Byggrengjøring innbefatter grundig rengjøring og støvsanering av bygg før overlevering til til kunde.

Fast vaskehjelp hjemme

Med fast vaskehjelp hjemme får du mer tid til familie og venner. La oss ta vasken så du kan gjøre andre ting

Gulvvedlikehold & behandling

Alle typer gulv slites og trenger vedlikehold, ulike gulvtyper trenger ulik behandling.  Blanke glatte gulv må poleres og glanses jevnligflater, Nedslitte flater må oppskures, boning og reetableres.  Teppegulv må renser og imregneres.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring omfatter alle de oppgaver som ikke utføres i daglig renhold.  Det gjelder områder som vask av vegger og tak, innvendig vinduspuss, lysarmatur, radiatorer og andre vanskelig tilgjengelige områder.

Matteservice

Vi leverer og skifter dørmatter som stopper skitt og søle fra å komme seg videre inne i lokalene dine. Mattene finns i ulike kvaliteter, med og uten logo.

Sanitærservice

Innkjøp og påfyll av toalettpapir, håndtørkepapir, håndsåpe og poser til bindbeholdere.  Montering av dispensere til toalett, tørkepapir og såpe.

Har du noen spørsmål eller behøver du mer informasjon?